NOS ENFANTS NOUS ACCUSERONT


Amb la voluntat de conscienciar la població del nostre país sobre el que suposa l'alimentació i el benestar en les nostres vides quotidianes neix el projecte de la classe "S'alimenter: Un acte citoyen" dirigit per la sra. Carmen Planas i organitzat pero la classe de Terminale BAC professionel Comptabilité


La intenció d'aquest project és de fer arribar a tothom la importància d'alimentar-se amb menjar biològic i deixar de banda tota la producció agrícola industrial que envaeix els nostres
supermercats i que provoca danys irreversebles en la nostra salut i la salut del nostre planeta.

A Europa cada any més de 100.000 nens moren per culpa de malalties relacionades amb l'entorn mediambiental.

El 70% dels casos de càncer son provocats per la baixa qualitat dels aliments que consumim a diari (40% sobre el 70% del casos) i del l'entorn mediambiental (30% sobre el 70% dels casos) altament contaminat que ens envolta.

A França s'injecten cada any prop de 76.000 tones de pesticides als productes alimentaris, molts dels quals són importatnts al nostres país.

En aquest sentit, Andorra manté el record de més cotxes per habitant, i de més consumició d'energia el elèctrica... Això provoca un escurçament a velocitat elevada del capa d'Ozó.



Per això i molt més, des la clase de Terminale BAC Professionnel Compatbilité, del Lycee d'Andorra, volem portar el documental "Nos enfants nous accuseront" al Principat. I per reforçar el documental, també portaran un dels protagonistes principals, l'Alcalde Edoudard Chaulet de Barjac (Gard, França), per tal de debatre am ell i el públic present, a la sala sobre el documental, les possibles solucions, l'alimentació industrial... però sobre tot per parlar sobre la voluntat de canviar les coses.


0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Contacte

Mail: e.j.encamp@gmail.com o espaijove@encamp.ad Telefon: 831028