CAMP INTERNACIONAL D'ESTIU A CROÀCIA convocatoria 2009


150€ amb el Carnet Jove
On: ZADAR · CROÀCIA
Quan: del 17 al 23 d'agost



L'any passat vam participar per primera vegada al Camp Internacional d'Estiu a Zadar. Dos joves d'Andorra varen gaudir del camp amb altres joves d'arreu d'Europa.
Obrim una convocatòria per a què 4 joves d'Andorra puguin participar a la desena edició, que es celebrarà del 17 al 23 d'agost.
Viu una experiència de convivència amb altres joves d'arreu d'Europa. Aniràs a la platja, visitaràs parcs naturals, coneixeràs la població antiga de Zadar. I tot en un entorn natural i cultural impressionant.
Només has de ser titular del Carnet Jove Andorra d'entre 18 i 26 anys i tenir coneixements bàsics d'anglès (és l'idioma del camp). Descarrega't tota la informació que necessites per concursar i envia'ns-ho abans del 26 de juny a info@carnetjove.ad o a l'oficina del Carnet Jove Andorra (Centre Cultural La Llacuna 2n pis). L'1 de juliol publicarem els guanyadors.
Si resultes ser un/a dels/les guanyadors/es, només has de pagar una inscripció de 150€. Els cost del viatge estarà cobert pel Carnet Jove Andorra, que inclou el bitllet d'anada i tornada d'Andorra fins a Zadar, allotjament a l'alberg i àpats.



Per descarregar-te les bases del concurs adreçat a:
http://www.carnetjove.ad/ca/articles/195


0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Contacte

Mail: e.j.encamp@gmail.com o espaijove@encamp.ad Telefon: 831028